Az interneten tényleg BÁRMIRE rátalálhatsz másodpercek alatt – így találtam magamnak könnyen és gyorsan motoros kabátot

Az internet szerintem egy csodás dolog, a világ bármely szeglete csak pár kattintásra van tőlünk. És ugyan ennek megvannak a maga veszélyei is, de én most inkább a pozitívumokról szeretnék beszélni. Fantasztikus dolognak tartom, hogy az internet miatt olyan az életünk, hogy reggel felkelve sosem tudhatjuk még, hogy aznap milyen információkhoz juthatunk. És most nem a hírekre gondolok, hanem például arra, hogy rákeresel arra, hogy curry-s receptek, majd fél óra múlva már India csodás történelmét bújod. Halálosan izgalmas. De nem csak emiatt jó az internet, hanem mérhetetlenül megkönnyebbített egy csomó dolgot, például a vásárlást.

Én motorozok, azzal járok dolgozni és az esti suliba is, könnyen lehet vele szinte bárhova parkolni, és nagyon praktikus dolog, szeretem. Nemrég azonban tönkrement a motoros kabátom és villámgyorsan be kellett szereznem egy újat. Nos, ha most a hetvenes években lennénk, ez úgy nézne ki, hogy minimum a fél délutánomat rááldozom arra, hogy a város összes motoros boltját felkeressem, és kiválasszam a nekem tetsző dzsekit. Most azonban ez úgy néz ki, hogy pár kattintás a böngészőben, és akár Németországból vagy Kínából is tudok magamnak rendelni. Hihetetlen.

Egyértelmű, hogy ebben a kellemetlen helyzetben a netes keresést választottam, és a Google rögtön ki is dobta a kedvenc motoros márkám oldalát. Ez nem már, mint a Sixgear. Már régóta tőlük rendelek, mert jó minőségű ruhákat gyártanak, amik egyedi tervezésűek, és az áruk is megfizethető. Ugyan nem a legolcsóbb, de prémium minőséghez képest alacsony az ára. Ez amúgy egy magyar cég, akik itt is gyártják a termékeiket, a honlapon pedig a készítési folyamatokról is vannak fent képek, megnézheti, akit érdekel.

Ez a kabátom, ami tönkre ment amúgy nem ez, hanem egy másik bolt másik márkája volt, és igazából titkon kicsit örültem is, hogy elszakadt, mert gyakran nézegettem a Sixgear-es dzsekiket, és már egy csomót kinéztem, hogy szívesen megvenném. Na, jó, igazából mindegyik ilyen volt, szerintem az összes nagyon csinos.

Szóval végre megrendelhettem álmaim kabátját, csak hirtelen a bőség zavara miatt nehéz volt kiválasztani, hogy pontosan melyik is az. Végül egy fekete-fehér-rózsaszín kabátra esett a választásom, ami sportos is és csajos is, pont mint amilyet szerettem volna. Amikor először felpróbáltam, olyan volt, mintha rám öntötték volna, kényelmes, nem nyomott vagy szúrt sehol, egyszerűek tökéletes. A minősége is kiváló, biztos, hogy még évekig ez lesz a kabátom, hiszen nagyon strapabíró anyagból van. Már alig várom, hogy a motoros kesztyűm is tönkre menjen, és akkor azt is rendelhetek végre a Shox webáruházban.